Door coaching te combineren met ‘reading’ krijg je meer inzicht in hoe jij in het leven staat, jouw energiegebruik en wat je aan het uitzoeken bent. Met een reading ontstaat helderheid in woord en beeld, het is een analyse zonder oordeel, het helpt je bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen en geeft ruimte aan jouw persoonlijke proces.

Je leert jouw kwaliteiten inzetten en verder ontwikkelen. Hierdoor krijg je meer rust en tevredenheid in je dagelijks leven. Je kunt beter communiceren met je collega’s en vrienden. Je durft je eigen manier van werken te gebruiken, zodat je resultaten gewaardeerd zullen worden – zonder extra moeite. Hierdoor functioneer je beter en krijg je betere relaties, zowel op het werk als thuis.

 

Alles wat leeft heeft een energieveld om zich heen. Dat veld van bewustzijn bevat bruikbare informatie, die gelezen kan worden met intuïtieve en associatieve communicatievaardigheden (een reading).

In dit energieveld, dat voortdurend in beweging is (qua kleuren, dichtheid van energie, omvang en intensiteit) bevinden zich thema’s die in je leven of in een bepaalde levensfase aanwezig zijn en die je helpen te groeien en ontwikkelen. Je vindt hier zowel informatie over verleden, heden als toekomst, die je aanwijzingen geeft om je volle potentie te leven en je te herinneren aan wie je bent en wat je in dit leven komt doen. Ook organisaties, dieren en planten en relaties kennen zo’n energieveld. In een reading kun je (dus) ook informatie krijgen over jezelf in relatie tot iets of iemand anders en de ontwikkeling van die relatie of de thema’s daar binnen.