Cantaloupe past verschillende werkvormen en technieken toe, om mensen in beweging te krijgen. Helma coacht en begeleidt, eenmalig of gedurende een bepaalde periode. Als ontdekkingssessie, met een concrete vraag of in een speelse workshop. Maar ook in een coachtraject, stap voor stap.

Helma zet haar intuïtie en creativiteit in, om sneller tot de kern door te dringen. Ervaren en ontdekken door letterlijk of figuurlijk in beweging te komen.  Niet alleen leuk, ook leerzaam. Ons gedrag – al dan niet bewust en effectief – emoties, belemmeringen en overtuigingen komen naar voren. Met nieuwe inzichten en meer helderheid als gevolg, doorvertaald naar de dagelijkse praktijk.

“Als coach ondersteun ik het proces, waarin je je bewust wordt van wat er in je leeft. Innerlijke drijfveren, plezier en vitaliteit. Wat houdt jou nog tegen, om de stappen te zetten die nodig zijn?

Om als team verder te komen, richt ik me onder andere op groepsdynamica en teambuilding. De mensen zijn het kapitaal van de organisatie. Zij geven vorm, bepalen de identiteit en de richting. Dus bij een missie-visie traject verzin ik geen mooie kreten. Nee, we gaan samen aan de slag. Pakken aan en ruimen op, om tot een resultaat te komen wat klopt. Verantwoordelijkheden worden duidelijk en het draagvlak neemt toe. Het team raakt geïnspireerd en het ‘volgen’  gaat als vanzelf. En dan hou je het ook vol!”