Zo lang ik mij kan herinneren, ben ik enorm geboeid door de wijze waarop mensen zich gedragen. Hoe we ons leven en werk vormgeven. Hoe we ons ontwikkelen, keuzes maken, uiten en wat ons beweegt om iets te doen of juist te laten.

Ik geloof in de creërende kracht van mensen en organisaties: leren van ervaringen uit het verleden, handelen vanuit intrinsieke motivatie in het heden (doen wat jou echt raakt) én kijken naar de beelden van de toekomst.

Ik ontdekte al jong dat naast mijn ratio (hoofd, logica, lineair) vooral mijn verbeelding (hart, gevoel, intuïtie, creativiteit) mij vaak moeiteloos bij informatie brengt over mijzelf en de ander. Dit biedt mogelijkheden en originele oplossingen en helpt me bij het inschatten van sfeer en situaties, het nemen van goede besluiten en het zetten van nieuwe stappen. Voor mezelf én voor anderen.

Mijn kracht ligt in het begeleiden van mensen en organisaties naar meer zelfbewustzijn, efficiënter gedrag, leiderschap, draagvlak, verbinding en nieuw perspectief.
Dit doe ik met veel passie, creatieve en intuïtieve werkvormen, ervaring, mijn hoofd en mijn hart.

LinkedIn-profiel van Helma Robbers weergevenHelma Robbers op LinkedIn
Facebook-profiel van Helma Robbers weergevenHelma Robbers op Facebook

Als Effortless Coach werk ik vanuit een Quantum Fysisch wereldbeeld.