In mijn coaching ga ik er altijd vanuit, dat ieder mens van nature creatief, vindingrijk en compleet is. Als coach ben ik een procesbegeleider. Jij als klant hebt alle antwoorden en ik help je ze te vinden.

Als coach help ik al jarenlang vele klanten om hun specifieke onderbewuste blokkades te vinden en op te heffen met krachtige moderne methoden. Hetzelfde geldt voor onverwerkte emoties en geprogrammeerde belemmerende overtuigingen. Er doorheen breken en met de stroom van het leven leren meebewegen.

Klanten hebben persoonlijke doelen helder (waar sta ik, waar wil ik staan), acties om doelen te bereiken, vaardigheden om de acties met succes te kunnen uitvoeren. Klant heeft zicht op omgevingsfactoren die mee of tegen werken. Kennis van psychologische/emotionele/fysiologische aspecten.

Mijn klanten durven weer te leven. Ze ervaren stressvermindering en gaan van overleven naar moeitelozer leven.

 

Effortless Coaching maakt gebruik van een krachtige toolset die volledig is gebaseerd op recente inzichten in de nieuwe wetenschappen en omvat de aanpak van PMA, The Journey, The Work en Hartcoherentie, geïntegreerd binnen een Co-Active Coaching raamwerk.