Wat is een Energy Check?

Een Energy Check is een individuele inzichtgevende sessie, waarbij jouw energie wordt gelezen en beschreven.

Alles is energie, alles wat leeft straalt energie uit en is onderdeel van het collectieve energie- en bewustzijnsveld. Jij dus ook. Je kunt je energieveld voelen, maar omdat het er altijd is valt het ons meestal niet op. Je hartslag en je ademhaling voel je ook niet meer, tenzij er iets bijzonders aan de hand is, of tenzij je erop let. Als ik jou op de rug tik, dan voel je dat met je lichaam. Maar als ik achter je ga staan zonder je aan te raken, dan kun je dit ook waarnemen. Niet iedereen is even gevoelig of intuïtief. Echter net zoals zien, horen, ruiken en proeven is dit een menselijke eigenschap, waarvan de één zich wat meer bewust is en/of ontwikkeld heeft dan de ander.

Dit energieveld bevat bruikbare informatie en met intuïtieve communicatie-vaardigheden kan deze informatie gelezen worden.

Wat levert het jou op?

De informatie die gelezen wordt geeft jou meer inzicht in hoe jij in het leven staat, wie jij bent, jouw verbinding met jezelf en anderen. Ook hoe jij jouw energie inzet voor jouw stappen. Een Check is een moment opname. Met een Check ontstaat helderheid in woord en beeld, het is een analyse zonder oordeel, het helpt je bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen. Het geeft jou meer ruimte voor jouw persoonlijke proces, kan jouw helpen te groeien en ontwikkelen zodat je met nieuwe energie weer verder kan!

Praktische informatie

Datum: individueel, op afspraak (overdag of s’avonds)

Tijd: een sessie duurt ongeveer 1 à 1,5 uur

Plaats: Telefonisch of bij Cantaloupe in Zeist

Prijs: €121,- (incl. btw). Na afloop ontvang je een audio-opname van jouw Energy Check, zodat je deze nog eens af kunt luisteren.