Wat houdt een coachtraject in?

In mijn coaching ga ik er altijd vanuit, dat ieder mens van nature creatief, vindingrijk en compleet is. Als coach ben ik een procesbegeleider. Jij als klant hebt alle antwoorden en ik help je ze te vinden.

Als coach help ik al jarenlang vele klanten om hun specifieke onderbewuste blokkades te vinden en op te heffen met krachtige moderne methoden. Hetzelfde geldt voor onverwerkte emoties en geprogrammeerde belemmerende overtuigingen. Er doorheen breken en moeiteloos -in presence- de leiding gaan nemen in jouw leven en werk.

Klanten hebben persoonlijke doelen helder (waar sta ik, waar wil ik staan), acties om doelen te bereiken, vaardigheden om de acties met succes te kunnen uitvoeren. Klant heeft zicht op omgevingsfactoren die mee of tegen werken. Kennis van psychologische/ emotionele/ fysiologische aspecten.

Mijn klanten durven weer te leven. Ze ervaren stressvermindering en gaan van overleven naar moeitelozer leven.

Het verkrijgen van nieuwe inzichten, bewustwording en het veranderen van gedrag, is een proces. Om alle tijd te nemen voor werkelijke transformatie, nieuwe creatie en manifestatie loop ik dan ook graag een tijdje met je mee middels een coachtraject.

Als Effortless Coach maak ik gebruik van een krachtige toolset die volledig is gebaseerd op recente inzichten in de nieuwe menswetenschappen.