01jan2019
31dec2019

inzichtgevende sessie op afspraak

 

 

Een 'reading' is een individuele inzichtgevende sessie, waarbij jouw energie wordt gelezen en beschreven.

Alles wat leeft straalt energie uit, heeft een energieveld. Jij dus ook. Je kunt je energieveld voelen, maar omdat het er altijd is valt het ons meestal niet op. Je hartslag en je ademhaling voel je ook niet meer, tenzij er iets bijzonders aan de hand is, of tenzij je erop let. Als ik jou op de rug tik, dan voel je dat met je lichaam. Maar als ik achter je ga staan zonder je aan te raken, dan kun je dit voelen in je aura. Niet iedereen is even gevoelig. Maar net zoals zien, horen, ruiken en proeven is dit een menselijke eigenschap, die bij de één wat meer ontwikkeld is dan bij de ander.

Dit energieveld bevat bruikbare informatie en met intuïtieve communicatie-vaardigheden kan deze informatie gelezen worden.

Wat levert het jou op?

vitale mensDe informatie die gelezen wordt geeft jou meer inzicht in hoe jij in het leven staat, wie jij bent en hoe jij jouw energie inzet voor jouw stappen. Een reading is een moment opname. Met een reading ontstaat helderheid in woord en beeld, het is een analyse zonder oordeel, het helpt je bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen. Het geeft jou meer ruimte voor jouw persoonlijke proces, kan jouw helpen te groeien en ontwikkelen zodat je met nieuwe energie weer verder kan! 

 

Datum: individueel, op afspraak (overdag of s'avonds) 

Tijd: een sessie duurt ongeveer 1,5 uur

Plaats: Cantaloupe in Zeist

Prijs: €99,-   (incl. btw). Na afloop ontvang je een audio-opname van jouw reading, zodat je deze nog eens af kunt luisteren.

 

Voor vragen of meer informatie kun je gerust even contact met mij opnemen.

Terug naar evenementenoverzicht