11mrt2021

veerkracht (workshop)

Van 15.00 tot 20.00

bij: Midden-Nederland

Adres:

Kosten: 119,00 excl. btw

 

Kiezen geeft ruimte.

Het begint met beseffen dat je een keuze hebt. Jij bepaalt of je vecht met de situatie of het beste eruit haalt. Het scheelt je veel tijd en frustratie wanneer je het vechten achter je laat. En tegelijkertijd is kiezen lastig om te doen. Soms lijkt het makkelijker om ons aan te passen, te voldoen aan een vraag of een eis van buitenaf en in het ritme van onze maatschappij mee te gaan. Bewust of onbewust!

Ons hoofd en onze agenda dreigen over te stromen. Wil jij grip op je agenda, op je gedachten en meer veerkracht…?

 

Wij nodigen je uit een Pas op de Plaats te maken en ruimte te creëren voor echte verbinding en ont-moeting. Stil te staan bij: Wie ben ik, wat wil ik, wat zijn mijn waarden, wat past bij mij.

 

Maak jij NU tijd voor jezelf?

It’s your world, it’s your game, it’s your life

 

Voor: Professionals, durfallen, iedereen die zichzelf nog beter wil leren kennen, praktisch, interactief en inspirerend op het verhogen van impact en ons willen leren kennen.

Praktische opzet: Workshop op dinsdag 7 juli 2020, 15.00-20.00 uur.  €119,- excl btw. (geen filestress, wel incl. een smakelijke, lichte maaltijd). Deze workshop begeleid ik samen met Ingrid den Braber (www.open perspectiv.nl).    

In deze workshop gaan we onszelf vragen stellen als: wie ben ik, wat wil ik. We gaan actief aan de slag met belemmerende overtuigingen en een eerste stap naar echt kiezen. Onze wilskracht is helpend om aan onze focus en doelen te werken, de meeste van onze hebben genoeg wilskracht. De uitdaging is om te verdiepen naar “het accepteren van het nu als uitgangspunt” en “wat is mijn verlangen in het leven”. Lef hebben om je te verbinden met wie je bent, jezelf te ont-moeten in een groep. Van daaruit kunnen wij onze doelen en focus herformuleren. Vandaag maken we een eerste stap naar deze investering in jezelf.

 

Doe je mee? Laat het ons weten per mail of telefonisch.

 

Veerkracht is een co-creatie van mij (Helma) en Ingrid den Braber (OpenPerspectiv): 

Ingrid is gedreven om anderen aan te moedigen hun leven echt zelf in de hand te nemen. De eerste stap is te -her- ontdekken wie je bent, wat jouw verhaal is en daar stem aan te geven. Jouw unieke bijdrage gaat gezien worden. De verbinding met jezelf en je omgeving krijgt een nieuw perspectief vol nieuwe kansen. Ingrid werkt vanuit drie uitgangspunten: ik met mijzelf, ik met mijn omgeving, ik in de wereld…

Beiden zijn wij ervaren Effortless Coaches, wij gaan uit van het holistisch mensbeeld en de principes van moeiteloos leven gebaseerd op de nieuwe menswetenschappen.

Terug naar evenementenoverzicht