06mrt2024

lezing (middag)

Van 13.30 uur tot 16.15 uur

bij: Werkplaats Cantaloupe

Adres: Tulpstraat 4 3702 VB Zeist

Kosten: €25,-

Organisator: Helma Robbers

 Wat moeiteloos gaat dat blijft.

Wat is eigenlijk moeiteloos? Wat doet een mens die vrij en onbezorgd is? Is het de musicus die prachtig geïnspireerd speelt, of de man die verveeld in zijn luie stoel zit? Is het de persoon die energiek is en zonder moeite gezond eet of is het degene die zicht willoos laat verleiden tot weinig beweging en ongezond voedsel? Je voelt het al, moeiteloos, is natuurlijk niet zonder inspanning, maar wel zonder wrijving, zonder dwang of tegenzin, bewust, proactief, met plezier, vitaal en in harmonie met de werkelijkheid.

In deze interactieve lezing wissel ik theorie en praktische oefeningen met elkaar af. Je krijgt zicht op de basisprincipes van moeiteloos leven en werken. Daarnaast een simpele tool  'De Vijf Universele Beginselen Van Groei' waarmee je  jouw eigen leven en werk (meer) moeiteloos kunt maken.

Als Effortless Coach werk ik vanuit een Quantum Fysisch wereldbeeld dat ons leert over de grote verbondenheid van alle aspecten in ons leven. De Workshop is gebaseerd op deze verbondenheid en helpt ons om ermee in harmonie te komen. Door de beginselen toe te passen, leer je hoe energie niet tegenwerkt, maar vóór je gaat werken.

Aan het einde van de bijeenkomst:

  • ken en herken je de staat van Groei én Bescherming;
  • weet je hoe je niet tegen de stroom in gaat, maar met de stroom mee;
  • besef je dat Moeiteloze Groei een keuze is en
  • merk je het verschil in alle dingen in je leven.

 

Andere datum?  Neem gerust contact met mij op om voor jou een geschikte datum te prikken.

 

Terug naar evenementenoverzicht