19sep2022
25okt2022

creatieve cursus (5x di-avond)

Van 19.45 uur tot 22.15 uur

bij: Atelier Cantaloupe

Organisator: Helma Robbers

 

Je creatief ontwikkelen én je ontwikkelen door creativiteit.

In de cursus Bewust Creëren ga je in een kleine groep (min. 3 / max. 6 deelnemers) aan de slag met materialen zoals acrylverf, pastelkrijt en boetseerklei. In 5 bijeenkomsten word je op een speelse manier bewust van de wijze hoe jij je tot uitdrukking brengt. Ik reik je oefeningen aan om jouw creatieproces te ontdekken, toe te laten of terug te vinden. Elke bijeenkomst starten we gezamenlijk met een korte uitleg over materialen en technieken, om vervolgens met behulp van praktische oefeningen zelf aan het werk te gaan. 

Mijn uitgangspunt is dat ieder mens van nature creatief en productief is. Het zijn veelal overtuigingen en oordelen die we als waarheid ervaren, ons in de weg zitten en onze groei belemmeren. Bewustwording van blokkerende overtuigingen of zicht krijgen op oude gewoonten die je allang niet meer helpen, haalt de bodem eronderuit. Hiermee maak je ruimte voor  nieuwe mogelijkheden,  (creatieve) vrijheid en persoonlijk leiderschap.

De ‘Universele wetten van GROEI’ vormen een rode draad door de cursus heen, deze zullen we al doende ontdekken en ervaren. 

 

Na afloop neem je nieuwe inzichten om toe te passen in jouw leven en je eigen creatieve werkstukken mee naar huis!

Dinsdagavond  19 september  (+ 26/9 + 3/10  + 10/10 + 24/10 ), 19.45-22.15 uur (inloop vanaf 19.30 uur), locatie: Atelier Cantaloupe, kosten €250  (incl. btw, materialen,  schort/beschermende kleding, koffie en thee).

(Bij belangstelling start er ook een  cursus op vrijdagochtend.)

Terug naar evenementenoverzicht